Despre Bursa de Legume

despre bursa de legume logo

Ce este Bursa de Legume?

Este o platforma online dedicata producatorilor de legume, comerciantilor si retailerilor, ce are drept scop inlesnirea procesului de valorificare a recoltelor, o problema majora a cultivatorilor de legume din tara noastra.

Este locul unde cultivatorii de legume isi pot expune ofertele de vanzare a legumelor, iar cumparatorii pot alege cele mai bune preturi.

Aceasta platforma isi propune sa vina in ajutorul producatorilor si cumparatorilor cu posibilitati cat mai evoluate de promovare si comercializare a recoltei legumicole, viticole, horticole, etc.

Nucleul acestei platforme il reprezinta sectiunea MERCURIAL, ce afiseaza zilnic evolutia preturilor legumelor in marile bazine legumicole si piete angro din Romania. Scopul este  de a informa cultivatorii cu privire la pretul legumelor pe intreg teritoriul tarii.

De asemenea, www.bursadelegume.ro vine in ajutorul legumicultorilor si cu o sectiune de anunturi tip cerere/oferta, pentru a facilita valorificarea culturiilor legumicole in mediul online.  Avand o interfata prietenoasa si intuitiva poate fi utilizata cu usurinta atat pe computerul personal cat si pe tableta sau telefon, avand acces la aceleasi informatii afisate in site cat si la  setarile contului dumneavoastra personal.