Termeni si conditii de utilizare

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili utilizarii site-ului www.bursadelegume.ro (denumit in continuare Furnizor). Orice persoana acceseaza acest website (denumita in continuare Utilizator) trebuie sa citeasca Termenii si conditiile de utilizare prezentate in continuare, inainte de accesarea informatiei de pe website, si trebuie sa accepte le accepte fara alte limitari sau rezerve. Furnizorul isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile de utilizare.

In cazul in care nu acceptati Termenii si conditiile de utilizare prezentate, va rugam sa nu mai accesati acest website. Consideram ca prin continuarea utilizarii website-ului, confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti Termeni.

Copyright

Intregul continut al acestui website (texte, grafica, simboluri, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Furnizorului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Exceptie de la aceasta regula fac pozele sau grafica incarcate de catre utilizatorii membri ai website-ului.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul acestui website nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a Furnizorului.

Garantii si limitari

Tot continutul acestui website este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. Furnizorul nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest website si materialele oferite, inclusiv, dar fara limitare la functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe website.

Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care website-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Furnizorul isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe website, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor. Furnizorul nu are obligatia de a actualiza acest website.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest website fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Furnizorul nu face nici o referire pe acest website la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest website. Acest website va fi accesat de buna voie, iar Utilizatori isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui website.

Conditii comerciale

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile si/sau continutul ofertelor de pe website in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.

Reguli Generale pentru folosirea platformei online bursadelegume.ro

Platforma online poate fi folosit doar de către persoane care au cel puțin 16 ani.

Orice persoană sub vârsta de 16 ani poate folosi platforma online numai cu acordul parinților sau tutorelui legal.

Orice persoană care se înregistrează și cumpără în bursa online își furnizează datele personale și este de acord ca ele să fie prelucrate de MARCOSER S.R.L. în condițiile definite în Politica de Confidențialitate.

Pentru a confirma corectitudinea datelor  furnizate în procesul înregistrării în bursa online, Clientul primește un e-mail cu solicitarea de a-și confirma datele.

Garanții

Pentru Produsele livrate, Vânzătorul acordă garanție în condițiile legii, Produsele fiind însoțite de certificate corespunzătoare în acest sens.

Răspundere

MARCOSER nu răspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului de pe dispozitivele acestuia sau deteriorarea oricărui echipament hardware sau program aparținând acestuia.

De asemenea, MARCOSER nu răspunde pentru exactitatea anunturilor postate, pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care ar putea apărea la un moment dat pe website.

Răspunderea Utilizatorului/Clientului – Utilizatorul/Clientul este responsabil pentru menținerea confidențialității datelor sale de Cont (user /e-mail și parolă), pentru gestionarea accesării Contului și pentru activitatea derulată prin intermediul Contului, precum și pentru navigarea pe website-urile și link-urile partenerilor. De asemenea, Utilizatorul/Clientul poartă răspunderea exclusivă pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricăreia și tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului și pentru orice pagubă cauzată acestuia prin nerespectarea acestor Termeni și Condiții și/sau  a Contractului.

Informatii cu caracter personal

Ne angajam sa colectam informatii cu caracter personal doar cu acordul si informarea dumneavoastra, atunci cand folositi serviciile Furnizorului, faceti solicitari legate de serviciile pe care vi le furnizam, va inregistrati pentru a primi informatii sau alte servicii sau raspundeti unor comunicari din partea Furnizorului (chestionare, sondaje).

Tipul de informatii cu caracter personal pe care le-am putea colecta si procesa, securitatea acestora, precum si drepturile dumneavoastra in legatura cu acestea, sunt cuprinse in documentul Politica de confidentialitate de pe website.

Prezentul document face corp comun cu Politica de confidentialitate antementionata, si nu poate fi privit si interpretat in mod separat de aceasta.

Dispoziții finale

În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești Termeni și Condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești Termeni și Condiții și/sau Contract nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.

E-mail: contact@bursadelegume.ro