Cartofi proaspeti de consum, peste 50 de soiuri de foarte buna calitate
Cartof
Data publicare: 2 November 2018
Valabilitate anunt 2018-12-02
Cantitate disponibila: Camion complet
Ambalare: Vrac, Palox, in saci mari, in saci de 10 sau de 25 kilograme
Mariana, Antoneag , Corroy
Pret: Negociabil Ron

La Culture Pom, in Champagne, Franta, tot ceea ce facem este motivat de ambitia de a pune in valoare productia cartofului proaspat de consum.

Familiile noastre au lucrat intotdeauna in agricultura si credem ca micii producatori de cartofi nu beneficiaza de un sprijin suficient pentru a-si pune in valoare productia de cartofi proaspeti de consum la export.

Culture Pom produce mai bine de 15 000 de tone de cartofi prin rezervoarele sale de productie proprii. Dar, in colaborare cu partenerii sai locali, vinde anual mai mult de 80 000 de tone de cartofi proaspeti pentru consum. Pentru ca dorim ca in fiecare an sa producem cartofi mai buni dacat am realizat in trecut, suntem activ implicati in dezvoltarea soiurilor de cartofi prin constituirea mai multor parcele de test.

Echipa noastra cumpara cartofi proaspeti de consum in aproape toata Franta. Pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate cartofilor pe care ii vindem in colaborare cu mai bine de 150 de producatori de cartofi locali, oferim partenerilor nostrii, producatori de cartofi, mai multe tipuri de servicii personalizate precum : tratamentul rasadurilor, sadire si recoltare, suport tehnic, stocaj si ambalare.

Astfel putem livra o mare diversitate de cartofi (peste 50 de soiuri), iar pentru a satisface cat mai bine nevoile pietei, in fiecare an selectam soiurile de cartofi de azi si de maine, in partenariat cu mai multe centre specializate pe dezvoltarea si comercializarea rasadurilor de cartofi.

Suntem certificati BIO FR 14 si GlobalG.A.P. optiunea 2 in partenariat cu mai multi producatori, in comertul si stocajul cartofilor biologici.

Suntem echipati pentru livra cartofi proaspeti de consum spalati sau nespalati, in saci mari, vrac, Palox, in saci de 10 sau de 25 kilograme.

Pentru a raspunde cat mai bine asteptarilor clientilor nostrii, ramanem atenti la cererile acestora pe tot parcursul anului, dezvoltam si construim relatii de afaceri bazate pe incredere si oferim sprijin clientilor nostri.

Producem si vindem cartofi excelenti. Si mai bine de 80 de companii binecunoscute din peste 15 tari din Europa, au ales deja sa lucreze cu noi.

Doriti sa testati si sa cumparati cartofii nostri?

Srieti-mi va rog un e-mail la adresa de mail “mariana@culturepom.com” sau sunati-ma va rog la numarul de telefon 0740 66 99 36.

Comanda rapida
Email *


Acest membru mai oferteaza

Cartofi proaspeti de consum, peste 50 de soiuri de foarte buna calitate

La Culture Pom, in Champagne, Franta, tot ceea ce facem este motivat de ambitia de a pune in valoare productia cartofului proaspat de consum. Familiile noastre au lucrat intotdeauna in agricultura si credem ca micii producatori de cartofi nu beneficiaza de un sprijin suficient pentru a-si pune in valoare productia de cartofi proaspeti de consum […]

Pagina 1/1