Ultimele cautari:
seminte de legume, irigare picurare, folie, agril, plase, turba legume, tavi, ghivece, ingrasaminte, consultanta, cercetare, seminte de legume, irigare picurare, folie, agril, plase, turba legume, tavi, ghivece, ingrasaminte, consultanta, cercetare,
poze_anunturi/235_0_0.jpg
Semitne de castraveti Kybria RZ F1
18 mai 2016
Kybria RZ F1 este un  hibrid partenocarpic de castravete tip multifruct cu tepi, destinat in special culturilor palisate in sere, solarii si camp. 
Este foarte timpuriu si foarte productiv, fructele avand culoarea verde inchis si tepi fini.
poze_anunturi/234_0_0.jpg
Seminte de castraveti Mirabelle F1
18 mai 2016
MIRABELLE F1 este un hibrid de castraveti tip cornichon partenocarpic cu tepi, foarte timpuriu cu productie ridicata. Fructele sunt fara gust amar. Este special adaptat pentru cultura in sere, solarii si camp.
poze_anunturi/233_0_0.jpg
Seminte de varza Bucharest F1
17 mai 2016
Bucharest F1 este un hibrid de varza de vara/toamna special dezvoltat pentru conditiile de clima si cerintele pietei romanesti. Forma capatanii este sferica iar greutatea medie este de 3-4 kg. Perioada de vegetatie este de 80-85 de zile de la plantare.
poze_anunturi/232_0_0.jpg
Seminte de fasole Ecaterina
17 mai 2016
Ecaterina este un soi de fasole urcatoare cu perioada de vegetatie de 62 - 65 zile, cu plantele viguroase ajungand pana la 200 - 250 cm.
Pastaile de culoare galbena aurie, cu lungimea de 18-22 cm, latimea 2-2,5 cm, fara ata.
Soi productiv, recomandat pentru cultura în spatii protejate sau camp deschis, ideal pentru consum proaspat sau industrializare.
poze_anunturi/231_0_0.jpg
Seminte de conopida Santamaria Rz F1
13 mai 2016
Santamaria RZ F1 este un  hibrid de conopida cu o calitate excelenta a capatanii obtinuta chiar si in conditii climatice extreme. 
Frunzele sunt  mai lungi decat la Casper F1, de culoare albastru-verde si cu o autoinvelire perfecta a capatanii, este rezistenta la boli. 
poze_anunturi/230_0_0.jpg
Seminte de conopida Nautilus F1
13 mai 2016
Nautilus este un hibrid de conopida foarte cunoscut si apreciat in Europa. Prezinta o capacitate mare de autoinvelire, se recolteaza foarte usor.
Capatanile sunt dense si rotunde, mari, cantarind in medie 1,5 - 2 kilograme. 
poze_anunturi/229_0_0.jpg
Folie de mulcire neagra
13 mai 2016
Folia de mulcire neagra se utilizeaza pentru eliminarea ierburilor si insectelor daunatoare culturilor de legume si flori.

Folia de mulcire profesionala neagra se recomanda pentru culturile de capsuni si pentru culturile de legume cultivate in timpul verii. Aceasta folie de mulcire nu se recomanda pentru utilizare in sere si solarii pentru mulcirea legumelor extratimpurii deoarece tine solul rece si intarzie foarte mult timpurietatea culturilor.
poze_anunturi/228_0_0.jpg
Sfoara profesionala pentru legume.
25 aprilie 2016

Sfoara profesionala pentru palisarea legumelor in sere si solarii!Sfoara contine aditivi UV de stabilizare si absorbtie a luminii ceea ce ii confera o rezistenta indelungata in timp.Sfoara pentru legarea legumelor are o foarte mare rezistenta la rupere datorita procesului special de fabricare: rasucirea a numeroase fibre subtiri fiind special creata pentru a sustine plantele si incarcatura de fructe cultivate pe ciclu scurt, mediu si lung.


poze_anunturi/227_0_0.jpg
Accesorii si fitinguri pentru instalatii la irigare prin picurare.
25 aprilie 2016

Pentru montarea sistemelor de irigare prin picurare SC MARCOSER SRL va pune la dispozitie o gama variata de accesorii si fitinguri la cele mai avantajoase preturi.

1. 
Start conector, piesa de legatura intre teava de apa si instalatia de picurare. Acest conector poate fi cu filet sau cu inel. Acest tip de conectori se utilizeaza pentru instalatia de irigare prin picurare tip banda.

2. 
Robinet (minivalve), se utilizeaza ca si start conectorii ca piese de legatura intre teava de apa si instalatia de picurare. Pot fi utilizati pentru instalatie de irigare prin picurare tip banda dar si pentru cea instalatie de irigare prin picurare tip TUB. Avantajul utilizarii robinetului in montarea sistemelor de irigare prin picurare este ca poate fi oprita complet irigarea pe randul respectiv.

3. 
Mufa de legatura este piesa utilizata pentru unirea a doua parti de instalatie de irigare prin picatura. Se utilizeaza atunci cand se doreste marirea randului irigat sau in cele mai multe cazuri atunci cand instalatie este deteriorata din diverse motive (taiate, zgaraiate, muscate de coropisnite sau alte animale, etc).

4. 
Dopul este piesa montata la capatul liber al benzii sau tubului de irigare prin picurare pentru a impiedica curgerea apei. Montarea dopului cu inel la instalatiile prin picurare de tip banda prezinta mai multe avantaje: monatarea foarte usoara in comparatie cu alte tipuri de dopuri cu filet, cu cat banda este mai intinsa cu atat dopul este mai bine prins, se desface foarte usor permitand golirea benzii de nisip si alte impuritati si nu in ultimul rand este mai ieftin decat cel cu filet.

poze_anunturi/226_0_0.jpg
Banda de irigare prin picurare.
25 aprilie 2016

Banda de irigare

Diametrul poate fi de 16,1 mm si 22 mm;

Grosimea : 0,15 mm (6 mil), 0,2 mm (8mil), 0,25 mm (10 mil), 0,3 mm (12mil) si 0,35 mm (15mil);

Rata nomila de scurgere este cuprinsa intre 1,3 l/h si 2,0 l/h;

Presiunea de lucru variaza intre 0,7 si 1,0 bar;

Distanta dintre picuratori : 20 cm-150 cm;

Bobina cu diametrul de 16 mm poate avea lungimi diferite cum ar fi: 2500m; 2300m; 2000m; 1500m; 1200m;

Bobina cu diametrul de 22 mm poate avea lungimea de : 1500m; 1300m; 1000m; 900m.

Avantajele irigarii prin picurare si a administrarii ingrasamintelor cu ajutorul acestei metode !

Irigarea prin picurare permite controlul umiditãtii în sol, al apei administrate, al dozelor de îngrãsãminte care se aplicã, al bolilor si dãunãtorilor.

poze_anunturi/225_0_0.jpg
Ingrasamant Sprintene
22 aprilie 2016

SPRINTENE este un stimulator de crestere a radacinilor plantelor tinere sau a plantelor aflate in orice faza de crestere.  Se utilizeaza ca stimulator de inradacinare rapida a rasadurilor.

poze_anunturi/224_0_0.jpg
Ingrasamant FLORAMEC
22 aprilie 2016

FLORAMEC este un puternic stimulator de inflorire nehormonal cu aplicare la sol inducand direct inflorirea si scurtarea internodiilor si indirect legarea fructelor si cresterea productie.


FLORAMEC stimuleaza si induce inflorirea, legarea fructelor si viabilitatea fructelor noi formate si echilibrareaza dezvoltarea vegetativa excesiva a plantei prin scurtarea semnificativa a internodiilor.

poze_anunturi/223_0_0.jpg
Ingrasamant GREEN-UP
22 aprilie 2016

GREEN–UP este un produs nou, de ultima generatie conceput pentru revitalizarea biologica a plantelor dupa momente de stress fiziologic (Inghet, caldura, frig, salinitate, atac masiv de boli, vant, etc). De asemenea GREEN-UP se utilizeaza pentru dislocarea rapida a rezervelor plantei si utilizarea acestora pentru accelerarea dezvoltarii fructelor.

poze_anunturi/222_0_0.jpg
Ingrasamant AGROPOTASION
22 aprilie 2016

AGROPOTASION este primul reprezentant al ultimei generatii de fertilizanti, curati, liberi de saruri.

AGROPOTASION este o sursa curata de POTASIU libera de nitrati, sulfati, fosfati, cloruri sau carbonati, adica libera de orice tip de saruri periculoase pentru planta.

poze_anunturi/221_0_0.jpg
Ingrasamant SAL-WAX Ca
22 aprilie 2016

SAL-WAX Ca este primul produs utilizat pentru neutralizarea sarurilor toxice din sol, mobilizeaza resursele de Ca si Potasiu din sol si le pune la dispozitia plantelor fiind un bio-activator radicular de ultima generatie!

poze_anunturi/220_0_0.jpg
Ingrasamant Alcaplant
22 aprilie 2016

ALCAPLANT este cel mai nou fertilizant cu Calciu, fiind unicul ingrasamant ce contine doar Calciu liber de orice tip de saruri ca Azotati, sulfati, fosfati, bicarbonati, cloruri, etc.


ALCAPLANT contine 35% Calciu sub forma de suspensie coloidala si se aplica la sol odata cu apa de irigare.

poze_anunturi/219_0_0.jpg
Azotat de Calciu
22 aprilie 2016

Azotatul de calciu este folosit ca ingrasamant de suprafata, singur sau în amestec cu alte ingrasaminte;

- în forma lichida este compatibil cu toate ingrasamintele lichide sau solubile, cu exceptia celor care contin sulfati sau fosfati (insolubili, precipit?);

- în forma solida este incompatibil cu celelalte ingrasaminte solubile, din pricina higroscopicittaii ridicate;

- dozarea pe teren se face în functie de cultura si de conditiile de clima si sol.

Foarte solubil în apa; se topeste în contact cu aerul; se aplica în perioada de consum crescut al plantelor pe soluri cu infiltratie scazuta a apei si pe soluri poroase.

poze_anunturi/218_0_0.jpg
Seminte de salata Centore
22 aprilie 2016

 CENTORESeminte de salata timpurie. Are aspect comercial pe rafturi. Prezinta capatani închise si compacte, rezistenta mare la mana (HR) Bl 1-24. Nu este pretentioasa la sol si la temperaturi scazute.

poze_anunturi/217_0_0.jpg
Seminte de telina Prinz
22 aprilie 2016

Prinz - Soi foarte timpuriu, cu crestere rapida. Rezistenta la frig si înflorire permite cultivarea foarte devreme. Calitate deosebita a pulpei, culoare alba, pretabilitate la consum proaspat sau procesare. Frunze de lungime medie, verde închis, pozitie erecta. Toleranta foarte buna la  Septoria.

poze_anunturi/216_0_0.jpg
Seminte de telina Monarch
22 aprilie 2016

Monarch - Varietate cu radacini foarte mari, cu pulpa alba, fara fibre. Formeaza un numar foarte mic de radacini secundare. Se pastreaza bine peste iarna. Pretabila pentru consum proaspat si procesare.

poze_anunturi/215_0_0.jpg
Seminte de pepene verde Sorento F1
22 aprilie 2016

Sorento F1 este un hibrid timpuriu cu aspect exterior placut, coaja subtire cu dungi de culoare verde inchis si cu miezul dulce de culoare rosu inchis. Se recomanda si pentru semanat direct in camp.

poze_anunturi/214_0_0.jpg
Seminte de pepene verde Topgun F1
22 aprilie 2016

Topgun F1 - Planta cu vigoare mare, maturare semitimpurie cu fructul de 7-10 kg si culoarea miezului este rosu stralucitor.

poze_anunturi/213_0_0.jpg
Seminte de pepene verde Baraka F1
22 aprilie 2016

Baraka F1 este cel mai nou hibrid cu dungi tip Crimson, ce se caracterizeaza printr-o vigurozitate foarte buna, acoperire foliara si dezvoltarea prezentand o toleranta ridicata la conditii de temperatura extreme. Are un potential mare de productivitate si calitatea excelenta a fructului de culoarea rosu inchis.poze_anunturi/212_0_0.jpg
Seminte de pepene verde Karistan F1
22 aprilie 2016

Karistan F1 este un hibrid semitimpuriu cu fructele mari, uniforme, forma oval-alungita ce au greutatea de 8-10 kg si cu miezul de culoare rosu carmin inchis.

poze_anunturi/211_0_0.jpg
Seminte de telina Diamant F1
21 aprilie 2016

Diamant F1 sunt seminte de telina care se dezvolta mai mult de jumatate la suprafata solului recomandate pentru consum in stare proaspata si pastrare peste iarna. Capatanile sunt bine formate, compacte si rezistente la crapare.

poze_anunturi/210_0_0.jpg
Seminte ardei iute Impala F1
21 aprilie 2016

Impala F1 este un hibrid de ardei iute foarte productiv, cu greuatatea de 35 g, culoarea verde inchis in vegetatie si verde-rosu la maturitate, recomandat pentru sere, soalr si camp deschis.

poze_anunturi/209_0_0.jpg
Seminte tomate Tamiris F1
21 aprilie 2016

TAMARIS F1 este un hibrid de rosii cu crestere nedeterminata, semitimpurii si cu o legare buna a fructelor si in conditii dificile de clima si sol. Fructele au forma globulara, culoarea rosu stralucitor si greutatea de 180-200 g.poze_anunturi/208_0_0.jpg
Seminte de portaltoi Macis F1
21 aprilie 2016

MACIS F1 este un portaltoi timpuriu tip ''Lagenaria'', folosit pentru altoirea pepenilor verzi.

poze_anunturi/207_0_0.jpg
Seminte de varza Sarmalin F1
21 aprilie 2016

Sarmalin F1 este un hibrid de varza alba cu perioada de vegetatie de 70-75 zile, cu capatanile rotunde, compacte, cu o greutate de 2-3 kg recomandate pentru consum in stare proaspata si pentru murat.

poze_anunturi/206_0_0.jpg
Ingrasamant CODIORGAN A-50
21 aprilie 2016

CODIORGAN A-50 este un ingrasamant solid, total solubil in apa si foarte concentrat in aminoacizi liberi, biologic activi.Acest ingrasamant este recomandat in special pentru stimularea dezvoltarii radiculare si cresterea activitatii acesteia la toate tipurile de sol si imbunatatirea metabolismului plantei in momentele critice: inflorire, legare fructe, dezvoltarea intensiva a fructelor, maturarea.

poze_anunturi/205_0_0.jpg
Ingrasamant AGROXILATO-K
21 aprilie 2016

AGROXILATO-K este o sursa curata de potasiu libera de nitrati, sulfati, fosfati, cloruri sau carbonati ce asigura un nivel ridicat de control al apei in planta si stimuleaza absorbtia apei din sol in conditii de seceta. Cu acest ingrasamant se poate controla nutritia cu potasiu a plantelor pe toata perioada de vegetatie mai ales in faza de maturare/coacere pentru timpurietate si cresterea calitativa a legumelor: culoare, gust, fermitate, rezistenta la transport si depozitare.

poze_anunturi/204_0_0.jpg
Ingrasamant SOLUFEED 14:7:28+3MG
21 aprilie 2016

SOLUFEED 14-7-28+3Mg este un ingrasamant solid, total solubil in apa creat pentru marirea rapida a fructelor datorita continutului foarte mare de potasiu, fapt ce va induce si o calitate mare a fructelor, gust dulce, culoare intensa si rezistenta mare la transport si depozitare.

poze_anunturi/203_0_0.jpg
Seminte tomate Lady Rosa F1
21 aprilie 2016

LADY ROSA F1 este un hibrid de rosii timpurii cu crestere nedeterminata, internodii scurte si acoperire foliara buna fiind rezistent la temperaturi scazute si ridicate. Fructul are o forma globulara usor turtita, cu greutatea de 160-200 g si de culoare rosu carmin inchis. Acest hibrid este recomandat pentru cultivarea in sere, solarii si camp deschis pe ciclul scurt, mediu si lung.

poze_anunturi/202_0_0.jpg
Seminte tomate Rosaliya F1
21 aprilie 2016

ROSALIYA F1 este un hibrid de rosii profesionale timpurii, foarte productiv, cu fructele mari 200-220 g, globulare usor turtite, cate 4-6 fructe/etaj, culoare rosu intens, rezstente la boli, transport si depozitare (gene LSL).

poze_anunturi/201_0_0.jpg
Seminte tomate Tolin F1
21 aprilie 2016

 TOLIN F1 este un hibrid de rosii timpurii cu crestere nedeterminata pretabil pentru ciclul mediu si lung, cu acoperire foliara buna si legare buna a fructelor la temperaturi mari. Ciclul de crestere este de 4-8 etaje, cu fructele de forma globulara usor turtita, culoarea rosu intens si cu o greutate de 200-350 g.

poze_anunturi/200_0_0.jpg
Seminte tomate Izmir F1
21 aprilie 2016

IZMIR F1 este un hibrid de rosii profesionale destinat pentru productia in sere si solarii atat pe ciclul I cat si pe ciclul II de cultura. Acest hibrid face cate 4-6 fructe/etaj, forma fructului rotunda, culoarea rosu intens si cu greutatea de 200-220 g

poze_anunturi/199_0_0.jpg
Seminte castraveti Ekol F1
21 aprilie 2016

EKOL F1 este un hibrid de castravete partenocarpic tip Pasamonte cu vigoare mare recomandat pentru cultivarea in sere si solarii. Aceasta planta este foarte rezistenta la temperaturi ridicate si scazute, cu fructul de culoare verde inchis, foarte tepos si rezistent la boli: virusul mozaicului castravetilor, Cladosporium cucumerinum si partial rezistent  la fainare.

poze_anunturi/198_0_0.jpg
Seminte castraveti Amour F1
21 aprilie 2016

AMOUR F1 este un hibrid de catravete partenocarpic destinat pentru cultivarea in sere si solarii. Se preteaza foarte bine pentru conservare.

poze_anunturi/197_0_0.jpg
Seminte Conopida Lecanu F1
21 aprilie 2016

LECANU F1 este un hibrid de conopida cu perioada de vegetatie de 75 zile, capatani mari si albe, autoacoperire excelenta si productie sigura.

poze_anunturi/196_0_0.jpg
Seminte castraveti Artist F1
21 aprilie 2016

ARTIST F1 este un hibrid de castravete partenocarpic, timpuriu, recomandat pentru cultivarea in sere, solarii si camp deschis cu o productie ridicata.

poze_anunturi/195_0_0.jpg
Seminte ardei Barbie F1
21 aprilie 2016

BARBIE F1 este un hibrid de ardei gras galben foarte rezistent la conditiile de stres, cu fructele de tip Blocky, mari, lucioase, putin alungite, cu pulpa groasa si cu coacere in portocaliu la maturitate.

poze_anunturi/194_0_0.jpg
Seminte tomate Gravitet F1
21 aprilie 2016

 GRAVITET F1 este un hibrid de tomate extratimpuriu cu crestere semideterminata recomandat pentru ciclul I de cultura in sere si solarii. Planta se poate conduce atat pe un brat cat si pe doua brate cu greutatea fructului de 200-220 g, dimensiuni uniforme usor turtite, culoarea rosu inchis, stralucitor si rezistente la transport si depozitare.

poze_anunturi/193_0_0.jpg
Seminte tomate Minaret F1
21 aprilie 2016

MINARET F1 este un hibrid de rosii timpuriu cu crestere semideterminata si fructele uniforme, de culoare rosu intens, cu greutatea de 180-200 g, rezistente la boli.

poze_anunturi/192_0_0.jpg
Seminte ardei capia Campari F1
21 aprilie 2016

CAMPARI F1 este un hibrid de ardei kapia timpuriu, cu fructele conice ce au lungimea de 20 cm si diametrul de 5 cm, greutatea de 140-160 g si sunt cu coacere din verde in rosu.

poze_anunturi/191_0_0.jpg
Seminte ardei gogosar Kabala F1
21 aprilie 2016

KABALA F1 este un hibrid de ardei gogosar timpuriu cu crestere viguroasa, fructele mari 220-240 g, uniforme, de calitate superioara si cu gust dulce.

poze_anunturi/190_0_0.jpg
Seminte ardei Bobita F1
21 aprilie 2016

BOBITA F1 este hibrid timpuriu de ardei gras galben cu crestere nedeterminata ce se caracterizeaza prin uniformitatea fructelor, culoarea alb-galbuie la maturitatatea comerciala, greutatea de 140-160 g si la maturitatea biologica fructele devin portocalii.

poze_anunturi/189_0_0.jpg
Seminte salata Shangore
21 aprilie 2016

SHANGORE este un soi de salata de tip butterhead pentru culturile de toamna tarziu - iarna cu frunzele erecte, semiinchise ce au o crestere rapida si o greutatea de 400-600 g. Se remarca prin rezistenta ridicata la mana.

poze_anunturi/188_0_0.jpg
Seminte dovlecei Opal F1
21 aprilie 2016

OPAL F1 sunt seminte de dovlecei timpurii ce au forma cilindrica, port deschis si se recomanda cultivarea atat in sere si solarii cat si in camp deschis avand o productivitate mare.

poze_anunturi/187_0_0.jpg
Seminte vinete Classic F1
21 aprilie 2016

 CLASSIC F1 sunt seminte de vanata timpurii ce au o culoare stralucitoare si o productivitate mare atat in spatii protejate cat si in camp deschis.

poze_anunturi/186_0_0.jpg
Seminte morcov Dordogne F1
21 aprilie 2016

 Dordogne F1 este un hibrid de morcov profesional de tip Nantes, cu perioada de vegetatie de 115-120 zile, cu o lungime de 18-20 cm, de culoare inchisa recomandat pentru cultivarea in camp deschis.

poze_anunturi/185_0_0.jpg
Seminte ardei capia Atris F1
21 aprilie 2016

 ATRIS F1 este un hibrid de ardei kapia timpuriu recomandat pentru cultivarea in spatii protejate si in camp deschis. Fructul are lungimea de 15-20 cm, diametrul de 5-8 cm cu pulpa groasa, gust dulce, coacere din verde in rosu fiind suculent si in stare verde.

poze_anunturi/184_0_0.jpg
Seminte de conopida Spacestar F1
21 aprilie 2016

 SPACESTAR F1 este un hibrid de conopida adaptabil la orice tip de sol cu o perioada de vegetatie de 72 zile. Aceasta planta este viguroasa cu frunzele mari, inflorescente albe, compacte, de calitate superioara.

poze_anunturi/183_0_0.jpg
Seminte de conopida Amerigo F1
21 aprilie 2016

 AMERIGO F1 este un hibrid de conopida cu frunzele cerate de culoare verde-albastrui, inflorescentele rotunde si compacte ce raman albe si in conditii de temperaturi ridficate. Acest hibrid se poate cultiva cu rezultate bune si in conditii de vara fiind reomandat pentru consum in stare proaspata sau conservata.

poze_anunturi/182_0_0.jpg
Ghivece Patrate Pentru Legume
21 aprilie 2016

 SC MARCOSER SRL va ofera ghivece patrate 7x7x8 fabricate din polipropilena, cu marginile rotunjite, fara terminatii ascutite si cu interiorul ghivecului ridicat ceea ce asigura fluxul de apa necesar plantei.

poze_anunturi/181_0_0.jpg
GHIVECE ROTUNDE PENTRU LEGUME SI FLORI
21 aprilie 2016

 SC MARCOSER SRL va ofera ghivece rotunde pentru rasaduri de legume si flori cu marginile rotunjite si cu o suprafata rotunda ceea ce ofera o stabilitate foarte buna.

poze_anunturi/180_0_0.jpg
Ingrasamant SOLUFEED 20:20:20+2MG
21 aprilie 2016

SOLUFEED 20:20:20+2Mg total hidrosolubil ce asigura dezvoltarea armonioasa a intregii plante, alungirea si dezvoltarea radacinilor, dezvoltarea vegetativa si inducerea normala a infloririi.

poze_anunturi/179_0_0.jpg
Plada De Umbrire
21 aprilie 2016
Plasa de umbrire este utilizata cu scopul de a diminua cantitatea de raze solare ce patrund  in sere si solarii si de a scadea temperatura interioara pana la un nivel ce nu creaza stres termic legumelor si florilor.
poze_anunturi/178_0_0.jpg
Seminte Spanac Cezanne F1
20 aprilie 2016
Cezanne F1 este un hibrid de spanac cu frunzele de forma ovala, netede si uniforme, de culoare verde inchis si cu maturizare semitardiv-tardiva. Acest hibrid este recomandat pentru culturile de primavara, vara si cu iernare in camp folosit atat pentru industrializare cat si pentru consum in stare proaspata.
poze_anunturi/177_0_0.jpg
Seminte de gogosar Bihar F1
20 aprilie 2016
Bihar F1 este un hibrid de gogosar cu crestere nedeterminata si cu un sistem radicular bine dezvoltat. Fructele au o pulpa groasa, gust dulce, culoarea rosu inchis si o greutate care ajunge la 150-220 g.
poze_anunturi/175_0_0.jpg
Seminte Ardei Impala
20 aprilie 2016
Impala este un hibrid de ardei iute cu o greutate a fructului de 35 g, culoarea verde in chis in vegetatie si verde-rosu la maturitate fiind foarte productiv si rezistent.
poze_anunturi/174_0_0.jpg
Seminte Varza Mirror F1
20 aprilie 2016
Mirror F1 este un hibrid de varza cu crestere rapida, tulpina inalta, capatani rotunde si uniforme ce au greutatea de 1,2-1,5 kg fiind recomandat pentru cultivarea in sere si solarii.
poze_anunturi/173_0_0.jpg
Seminte Varza Gregorian F1
20 aprilie 2016
Gregorian F1 este un hibrid de varza foarte timpuriu cu perioada de vegetatie de 70 zile recomandat pentru productivitatea ridicata la sfarsitul lunii mai si inceputul lunii iunie. Greutatea medie a unei capatani este de 2-4 kg.
poze_anunturi/172_0_0.jpg
Seminte de ridichi Sora
20 aprilie 2016

Sora este un soi de ridichi de tip urias, extratimpurii. Frunzisul nu este foarte dezvoltat, iar diametrul radacinilor este de 4-5 cm. Culoare rosu intens, dezvoltare rapida, calitate excelenta. Se cultiva bine in toate perioadele, atat in solarii cat si in camp.

poze_anunturi/171_0_0.jpg
Folie de acoperire sere si solarii
20 aprilie 2016

MARCOSER comercializeaza folie pentru solar, aditivata (UV, EVA, IR, AV), tripluextrudata, cu grosime de 150/170/180 microni (0,15mm. 0,17mm.0,18mm), cu garantie de 36 luni (durata de viata 5- 6 ani), cu latimi cuprinse intre 6,5 m si 18 m. Mai multe detalii pe www.foliedesolar.ro si www.marcoser.ro

Sectiune in constructie
26 Mai 2009